Geen Traploper zonder advies. Bel Kador!

Of het nu gaat om een klassieke of moderne traploper, het gaat erom dat u jarenlang plezier beleeft aan uw traploper! Met uw keuze en ons vakmanschap moet dat zeker lukken! Er zijn projectkwaliteiten voor zeer zwaar gebruik in bijvoorbeeld hotels, maar ook uitstekende kwaliteiten voor toepassing thuis. Op grond van onze ervaringen kunt u bij ons rekenen op een deskundig advies.

Traplopers zijn er in alle stijlen en alle prijsklassen. Met klassieke motieven, waarvan het design en de kleuren op de nieuwste woontrends zijn afgestemd, maar ook uiterst moderne, sjieke soorten die met dessins of in unikleuren leverbaar zijn. Ook is het mogelijk de randen met een contrasterende kleur af te werken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij komen daarom graag langs met voorbeelden die passen bij uw wensen, uw smaak en uw budget.

Kosten Traploper

Om de prijs te bepalen moeten wij bij u langskomen om de situatie ter plaatse te beoordelen. Omdat er nogal wat handwerk aan te pas komt is het aantal draaien in uw trap een belangrijk gegeven voor ons.

Bel ons voor een afspraak om geheel vrijblijvend uw trap op te meten, waarna u een gedegen advies en een prima offerte ontvangt.